Missie en kernwaarden

Dolmar moedigt aan om te doen. Met de probleemloze techniek, het uitgebreide assortiment en de uistekende ondersteuning kan iedereen die met Dolmar gereedschap werkt professioneel aan de slag in tuin, park en bos. Dat is de filosofie van Dolmar. Samengevat in: Doe maar. Dolmar. Want werken met gereedschap is plezierig. Of u nu bezig bent met bosbeheer, langs de snelweg de bermen bijhoudt, in uw tuin het gras maait, de groenvoorziening van de gemeente doet, haardhout zaagt of de tuinen van uw klanten onderhoudt. Dolmar wil het merk zijn van iedereen die professioneel bezig is met zijn werk of hobby.

Probleemloze techniek
Dolmar heeft een traditie van kwaliteit. De producten voldoen vanzelfsprekend aan de laatste milieueisen, en lopen niet zelden daarop vooruit. Maar we doen niet moeilijk over techniek; gereedschap moet gewoon werken. Het is goed om te weten dat het er is, en in dienst staat van uw werkplezier. Natuurlijk zijn er machines met 4-takt. Dat is beter voor het mileu. En wordt de techniek ingezet om machine makkelijker te laten starten. Worden producten zo ontworpen dat ze gemakkelijker te onderhouden zijn, dat ze minder trillen. Want dat is beter voor uw gezondheid.

Uitgekiend assortiment
De overame door Makita heeft voor Dolmar veel betekend. Er is nu een breed assortiment, waarmee het meeste werk gedaan kan worden. U vindt in deze catalogus de producten helder ingedeeld in professioneel, semi-professioneel en basis. U bepaalt zelf welke categorie het beste bij u en uw werkzaamheden past. Wij van Dolmar geloven niet in het nut van een te uitgebreide keuze. Van keuzestress is nog nooit iemand gelukkig geworden. Dus beperken we ons in de hoeveelheid van een bepaalde categorie producten.

Uitstekende ondersteuning
U wilt de zekerheid van een goede service. Logisch. Als een machine reparatie of onderhoud nodig heeft , wilt u de garantie dat het goed geregeld is. Daarom werkt Dolmar met goede dealers, die uw machine kunnen onderhouden en als het nodig is, kunnen repareren. Logisch. Ze worden door Dolmar geholpen dit vlekkeloos voor uw te doen. Bij Dolmar staat snelle en complete voorziening van onderdelen hoog in het vaandel.