Makita Omruilgarantie

Inhoud Service
Mocht een Dolmar of Makita machine binnen één week na aankoop defect zijn a.g.v. een fabricagefout en jij hebt dat als dealer ook geconstateerd, dan mag je jouw klant zonder overleg met Makita een nieuwe machine meegeven. Raadpleeg eerst “Actie Dealer” hieronder voordat je een machine meegeeft.

Voordeel Dealer
Dolmar en Makita machines zijn van uitstekende kwaliteit. Die kwaliteit kun jij jouw klanten ook bieden indien er onverhoopt toch iets niet klopt.

Actie Dealer
De machine dient compleet retour te komen, inclusief de accessoires en verpakking. Mocht de verpakking niet meer aanwezig zijn, gebruik dan de verpakking van de nieuw geleverde machine voor het retour sturen (aub geen plakband of stickers op de originele pakking). Meldt de omruil aan bij onze Klantenservice, die zorgt voor retourname, mits het originele aankoopbewijs wordt meegestuurd (gratis via DHL). De nieuw geleverde machine wordt gefactureerd en kosteloos naar je toegezonden. Zodra de defecte machine retour is gekomen en gecontroleerd, wordt de nieuw geleverde machine weer gecrediteerd als zijnde MOG.

Onterechte MOG
Een machine die duidelijk zichtbaar van buitenaf defect is geraakt door onzorgvuldig of oneigenlijk gebruik, valt niet onder de Makita Omruil Garantie maar moet ter beoordeling naar Makita gezonden worden. Wij gaan er vanuit dat een balie medewerker de machine eerst visueel goed beoordeeld alvorens de aanvraag te doen. Een onterechte MOG zal door Makita Reparatie Service beoordeeld worden op omruil of reparatie. Een machine aangeboden als MOG waarbij na controle blijkt dat het om een bedieningsfout gaat of na controle in orde bevonden is, wordt retour gezonden.

Niet vooraf aangemelde MOG
Een retour zending die niet vooraf via Klantenservice is aangemeld, wordt door Makita Reparatie Service beoordeeld op wel/niet terechte MOG. Bij duidelijke overschrijding van MOG termijn of een machine die duidelijk zichtbaar van buitenaf defect is geraakt door onzorgvuldig of oneigenlijk gebruik, valt niet onder de Makita Omruil Garantie. Deze machine wordt als normale reparatie In behandeling genomen waarbij de eventuele standaard garantievoorwaarden gevolgd worden.